Makeup change

Det är rätt sjukt vad smink kan göra egentligen, tycker inte ni också det? Jag menar titta bara på bilden! Inte för att jag säger att hon är ful utan smink utan bara skillnaden. Nästan så man inte skulle kunna se att det var samma person. Jag vet själv att det blir rätt stor skillnad när jag sminkar mig, tyvärr. Jag har kompisar som bara svepar på lite puder och mascara och dom ser så naturliga och fina ut. Men då jag har mitt kassa självförtroende så kletar jag gärna på mer än vad som behövs. Bara för att försöka bli "perfekt". Någon som känner igen sig i det jag skriver? Och vad tycker ni om det här? Ska man som kille behöva vakna upp bredvid en annan människa än den man gick och la sig med? Haha om ni förstår, kommentera gärna, vill veta vad ni tycker!

 

Kommentarer
Postat av: Madde

Intressant inlägg! Jag säljer nämligen smink som har just den effekten!

har även en utlottning där man kan vinna det! Kolla in det om du tkr det verkar intressant! :)

http://maddebrostrom.blogg.se/2013/december/julklappskalender-utlottning.html

2013-12-16 @ 16:51:48
URL: http://maddebrostrom.bogg.se
Postat av: Clara

Vinnarna av veckans blogg är nu utsedda, kika in! Kram

2013-12-16 @ 16:57:02
URL: http://clarasandbergs.webblogg.se
Postat av: Sara

Det är verkligen otrolig skillnad! På ett sätt tycker jag att det är roligt att man kan göra så mycket med smink, men å andra sidan är det nästan lite skrämmande.. Jag hör själv till gruppen som nöjer mig med lite mascara typ, men det är också mycket för att jag är dålig på smink och inte är speciellt intresserad av att lägga mycket tid och pengar på det. Men ja, det är synd om man inte kan gå ut osminkad längre, och om man börjar se ut som en helt annan person :)

2013-12-16 @ 18:52:41
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Postat av: Sofie♥

Jag känner verkligen igen mig i det du skriver! Det är rätt skrämmande hur smink kan ge effekt egentligen! Man kan ju försöka använda smink men i "måttlig mängd" om vi säger så istället för att sminka sig så man ser ut som en helt ny person enligt mig :]

2013-12-16 @ 20:48:46
URL: http://sofieiistheking.blogg.se
Postat av: Jenna Thyren

nej men gud helt sant! FAST, killar borde ju älska en tjej för den hon är, inte för hur hon ser ut. Dock är utseendet ett + men det borde egentligen inte spela så stor roll, om det är äkta kärlek! Jag hade Foundation varje dag förut och så, nu har jag bara lite mascara och fixar ögonbrynen! Det går bara man vill, man kan ta små steg frammåt :)

sv; men aaw tack!! tänkte fråga det här igen.. gör du gratis designs? för jag är jäätte intresserad av en isåfall :D

2013-12-16 @ 21:27:26
URL: http://jennathyren.blogg.se
Postat av: Kajsa

Oj herre.. lite läskigt ju, haha ;)

2013-12-16 @ 22:14:28
URL: http://kajsaochtuvas.blogg.se/
Postat av: Bohemhoe

Satsar mer på grejer som gör att man får bort allt så man kan va så naturlig, tycker killen kan ta o vakna med en utan smink!

2013-12-17 @ 07:12:21
URL: http://bohemhoe.blo.gg/
Postat av: Robyn

Håller helt med dig!
/R

2013-12-17 @ 12:30:06
URL: http://fotoarkiv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback